Érkezik az önálló Modern Warfare Remastered?


2016 tavaszán jelentették be a klasszikus Call of Duty 4: Modern Warfare feldolgozott változatát, amely jelenleg sajnos csak a november 4-én megjelent Infinite Warfare prémium változatának megvásárlásával szerezhető be. Azt gondolhattuk, hogy na, majd az IW eladásainak apadásával külön is beszerezhető lesz a program (hisz állítólag az Activision szereti a pénzt), erről azonban még azóta sem érkezett hír, pedig idő közben már az új CoD marketinggépezete is beizzította a motorokat.

Most viszont úgy tűnik, hogy fordulat állt be a történetben, igaz, nem az Activision lett bőbeszédű. A Charlie Intel CoD-fanatikus oldal számolt be róla, hogy a GameFly gamer webáruház listájába véletlen kikerültek a Modern Warfare Remastered konzolos változatai, ráadásul megjelenési dátummal együtt. Azóta persze eltűntek az oldalról, de hát ki az a naiv, aki azt hitte, hogy nem készültek róluk képek? Íme:

A két screenshot tanulsága szerint PlayStation 4-re június 20-án, Xbox One-ra pedig július 20-án érkezik a feldolgozott játék két konzolos változata, ezt azonban még senki se vegye biztosra, lehet, hogy az áruháznál csak megtippelték az időpontokat. A megjelenés ténye maga viszont szinte biztosra vehető ez alapján, ráadásul a nyári indítás is logikus lenne (pont lenne időnk megunni a WWII érkezéséig), úgyhogy hamarosan valószínűleg érkezik a hivatalos bejelentés is.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?