Európába is Valentin-napon érkezik a Persona 5


Ugyan nem teljesen értettük, hogy miért nem a SEGA európai divíziója adja ki az általa tulajdonolt Atlus műhelyében készült Persona 5-öt, de nagyon megörültünk neki, mikor nem rég kiderült, hogy a Deep Silver szíves örömest bevállalja ezt a terhet a cég helyett. Akkor a cég még nem tudott pontos megjelenési dátummal szolgálni, a mai napon azonban kiderült, hogy az amerikai játékosokkal együtt kapjuk meg a démonokkal csatázó középiskolások kalandját.

Ez azt jelenti, hogy a szeptemberi japán premiert követően fél évvel később, 2017. február 14-én érkezik majd csak meg a játék hozzánk kizárólag PlayStation 4 konzolokra (Japánban PS3-ra is kapható lesz), ráadásul akár vagány gyűjtői kiadásban is megvásárolhatjuk, ha úgy tartja kedvünk.

A Take Your Heart Premium Edition nevű csomag exkluzív fémtokban tartalmazza a játékot, de jár mellé egy kemény fedeles művészeti könyv, a játék zenéje lemezen, egy különleges iskolatáska, egy Morgana plüssfigura, valamint egy a cuccoknak helyet adó gyűjtői doboz. A kiadó ígérete szerint a csomagot már a héten előrendelhetjük a különböző viszonteladóktól.

Aki nem ismerné esetleg a külhonban roppant népszerű jRPG-t, annak érdemes ide kattintania, hogy még többet megtudjon az elképesztően stílusos grafikával, ütős zenei anyaggal és a tokiói gimnázium vagány, démonirtó tanulóival érkező programról.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?