Európában is megjelenik a Tales of Berseria


A Final Fantasy már 15 számozott résznél jár, de a Tales of-sorozatnak sem kell szerénykednie: a Berseria a 16. része a szériának, nem számolva a Japánban milliószám tenyésző mellékszálakat. Mi még e 16-ból is kimaradtunk jónéhány epizódból, de a Berseria eljut Európába is!

Mint arról korábban írtunk, a sorozat legújabb felvonásának középpontjában az értelem és az érzelem harca fog állni, vélhetően kellemes melodrámával nyakonöntve. A kiadó Bandai Namco végre pontos megjelenési dátumot is közölt (Japánban már a nyáron megjelent a játék, erős kritikai és közepes anyagi sikert termelve). A Berseria tehát az újév egyik első játékaként január 27-én érkezik Európába PC és PlayStation 4 platformokra, nálunk PS3-ra nem jelenik meg a program.

Chibi figurák, zenei CD, útmutató, regány és fémdoboz – a gyűjtői kiadás elég méretes lesz!

A játékból gyűjtői változat is érkezik, igaz, nem tömegesen: mindössze 10.000 darabot szállítanak majd az öreg kontinensnek, tehát érdemes minél hamarabb előrendelni, ha valakinek netán fájna rá a foga. Egyébként a gyűjtői kiadás nem olcsó, 100 eurós ár körül kerül majd forgalomba.

Még egyszer: a Tales of Berseria január 27-én érkezik PC és PlayStation 4 platformokra.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?