Ezekbe a játékokba érkezik meg ma a karácsony


Mától számos játékban húzhatunk piros sapkát, hogy a szeretet ünnepének jegyében a Kis karácsony, nagy karácsony dallamára mészároljuk le az ellenfeleinket.

December 13-a nemcsak azt jelenti, hogy 10 napotok maradt megvenni a karácsonyi ajándékokat, hanem azt is, hogy számos játékban kezdetét veszi valamilyen ünnepi esemény, melynek keretein belül a fejlesztők számos extrával kedveskednek a téli szünetben otthon pihengető rajongóknak. Összegyűjtöttük, amit talltunk, de ha a kedvencetek lemaradt a listáról, tegyétek hozzá kommentben.

Overwatch

Ma indul többek közt a Blizzard lövöldéjének szezonális eseménye, amivel együtt számos új skin, emote, ikon és győzelmi beállás is érkezik. Torbjörn minden bizonnyal megkapja végre a Mikulás skint, a King’s Row pálya pedig szintén felölti ünnepi ruháját. További részleteket egyelőre nem árultak el.

Destiny

Szintén ma rajtol a PlayStation Experience-en bemutatott The Dawning is, amely egészen január 3-ig várja a Destiny rajongókat. Ennek apropóján visszatér a Sparrow Racing League, átdolgozzák a Strike-okat, jön az új Record Book, újra beszerezhetjük az Ice Breakert, valamint meglepetés ajándékok és a karácsony alkalmából feldíszített Tower várja majd a rajongókat.

Call of Duty: Modern Warfare Remastered

A megjelenéskor csak 10-et kaptunk meg a klasszikus Modern Warfare többjátékos pályák közül, az Activision pedig épp mára időzítette a bővítést. Mától a Bloc, Countdown, Pipeline, Showdown, Strike és Wetwork mapokon is gyilkolászhatunk, valamint visszatér a rajongók kedvence, a Winter Crash is. A DLC-vel két játékmód, a Gun Game és a Hardpoint is bekerül a rendszerbe.

Hitman

A 47-es ügynök is karácsonyi bevetésre indul, méghozzá a karácsonyi hangulatot árasztó Párizsba, ahol Mikulásnak öltözve kell feltartóztatnunk két tolvajt. A Holiday Hoarders misszió nem váltja le a jelenleg is játszható Showstoppert, mi választhatjuk ki, hogy melyiket akarjuk teljesíteni. A DLC ingyenes, a fejlesztők azonban szeretnék, ha a játékosok jótékonykodnának egy kicsit, ezért arra kérik a rajongókat, hogy támogassák a Nemzetközi Rákkutatási Alapot.

Battlefield 1

Bár nem kifejezetten karácsony, a Battlefield 1 prémium előfizetők és a Hellfire pakkal rendelkező előrendelők is ma kapják meg a legújabb frissítést, ami a többiek számára egy hét múlva válik elérhetővé. Ezzel kerül be a játékba a Giant’s Shadow map, illetve az új gránátvető. 


Vélemény, hozzászólás?