Ezeket a játékokat próbálhatjuk ki ingyen a megjelenésük előtt


Az alfa és bétatesztek mostanában nagyjából átveszik a régebbi demók szerepét. Mutatjuk, milyen játékok kapcsán lesz nyitott számotokra ez a lehetőség.

Manapság tényleg ritkaságszámba megy, ha demó verziót is kiadnak egy játékból, ezért különösen fontos szerepet kapnak a megjelenés előtti tesztek, ahol belepillanthatunk a készülő címekbe. Jelenleg is futnak és a közeljövőben is indulnak alfa, illetve bétatesztek, mi pedig nem szeretnénk, hogy ti bármelyikről is lemaradjatok, ezért gyorsan összeszedtük a fontos információkat ezekről a játékokról. 

Halo Wars 2

Tesztidőszak: január 20-30.

Platform: PC, Xbox One

Már javában folyik a Halo Wars 2 bétája, ahol egy vadonatúj játékmód is kipróbálható. A Blitz névre keresztelt új módban egy kártyapaklit kell összeállítanunk, az egyes egységeket pedig ezeknek a kártyáknak a segítségével idézhetjük meg a csatatérre. A gyűjtögetős kártyajátékok és a pakliépítés szerelmesei így remek szórakozásra találnak majd a Halo Wars 2-n belül. A béta teljesen nyílt, bárki számára elérhető. A ide kattintva már el is kezdhetitek a letöltést. 

Nioh

Tesztidőszak: január 21-22.

Platform: PlayStation 4 

Ezen a hétvégén zajlik a Nioh sokadik bétaköre, ami ezúttal a Last Chance Trial nevet kapta. Ide kattintva ti is eléritek a teljesen ingyenesen letölthető béta demót, a hétvégén pedig pont lesz elég időtök, hogy végig is toljátok azt. A játék február 8-án érkezik, így ez egy remek lehetőség arra, hogy még a megjelenés előtt kipróbáljátok a szamurájos szerepjátékot. 

For Honor

Tesztidőszak: január 26-29.

Platform: PC, PlayStation 4, Xbox One

A Ubisoft új játékának zárt tesztelésére bárki szabadon jelentkezhet, ehhez mindössze ide kell kattintanotok. Ha pedig biztosra szeretnétek menni, akkor bújjátok át SCARS-t, mivel a türelmeteket garantált meghívóval fogják megjutalmazni a készítők. A For Honor gépigénye is kiderült már, így arról is megbizonyosodhattok, hogy elbírja-e a számítógépetek a vikingek, szamurájok és lovagok véget nem érő háborúját. 

Injustice 2

Platform: PlayStation 4, Xbox One

Egyelőre még nem lehet tudni, hogy pontosan mikor rajtol majd el az Injustice 2 zárt bétája, de mivel az európai megjelenés május 19-én esedékes (az amerikai start három nappal korábban várható), valószínűleg hamarosan minden apró részlet ki fog derülni. A jelentkezés mindenesetre elindult, úgyhogy ha nem szeretnétek lemaradni, akkor mindenképpen kattintsatok ide és iratkozzatok fel. 

Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands

Zárt bétateszt

Platform: PC, PlayStation 4, Xbox One

A Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands esetében sem derült még ki, hogy mikor veszi majd kezdetét a zárt bétateszt, mindenesetre a jelentkezés már december eleje óta nyitva áll mindenki előtt platformtól függetlenül. Ha esetleg eddig még nem tettétek volna meg, akkor ezen az oldalon tudtok jelentkezni a bétára. 

Sniper: Ghost Warrior 3

Tesztidőszak: február 3-tól

Platform: PC

A Sniper: Ghost Warrior 3 PC-s tesztjére itt tudtok jelentkezni, a bétát pedig február 3-án tölthetitek le. A próbaváltozatban két küldetést próbálhatunk ki, az egyikben egy kommunikációs állomásra kell majd beosonnunk, hogy lehallgathassuk az ellenségeinket, míg a másikban a mesterlövészek játékok klasszikus formulája szerint egy szigorúan őrzött ellenséges vezetőt kell eltennünk láb alól. A játék március 4-én PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megjelenik, de a konzolos változatok nem kapnak tesztverziót. 

Mass Effect Andromeda

Platform: PC, PlayStation 4, Xbox One

Egyelőre annyi biztos, hogy kapni fog egy multiplayer bétát a március 23-án megjelenő Mass Effect Andromeda, azt viszont nem tudjuk, hogy minden érintett platformra jön-e tesztverzió, illetve a pontos kezdési dátum sem ismert. A BioWare emberei mindenesetre azt ígérik, hogy tanultak a Mass Effect 3 többjátékos módjának hibáiból és az Andromeda egy igazán élvezetes multival lesz felvértezve. Hamarosan kiderül, hogy tényleg beváltják-e ígéreteiket, elvileg még januárban kiderülnek a béta részletei. 

Escape From Tarkov

Platform: PC

Az Escape From Tarkov zárt alfatesztjén való részvétel eddig csak a szerencsés kevesek kiváltsága volt, a készítők azonban nemrégiben megígérték, hogy kibővítik a tesztet és hamarosan újabb játékosokat engednek majd be. Az Extended Alpha egyébként nem csak a játékosszámot bővíti ki, hanem új elemekkel is bővíti majd a játékos az új frissítés. Fegyvereink például egy idő után elromolnak, illetve bekerül egy új raid helyszín is. Remélhetőleg hamarosan kiderül, hogy mindez mikor válik elérhetővé. 

Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr

Platform: PC, PlayStation 4, Xbox One

Nagyjából egy hónapja értesültünk arról, hogy csúszik a magyar NeocoreGames által fejlesztett Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr megjelenése. Még nem kaptunk új megjelenési dátumot, de a csapat ígérete szerint a játék érkezésére egy egy hosszú alfa és béta tesztelési fázist követően lehet majd számítani. Mi pedig nagyon szívesen belevetnénk már magunkat az alfateszt által nyújtott kalandokba. 

Ti melyik játék tesztverziójába fogtok mindenképpen belekóstolni? 


Vélemény, hozzászólás?