Ezen a héten kezdődik a PES 2018 többjátékos bétatesztje


Ha újabb év, akkor újabb focis játék érkezik menetrendszerűen az EA-tól (FIFA) és a Konamitól (Pro Evolution Soccer). Természetesen idén is jön a PES aktuális kiadása szeptemberben, a Pro Evolution Soccer 2018, melyben igen nagy hangsúlyt fog kapni a játék kooperatív módja. Ebben 2 és 3 fős játékoscsapatok mérhetik össze futballtudásukat a gép ellen vagy más, élő virtuális focistákkal.

A Konami bejelentette, hogy mindez kipróbálható lesz a július 20-tól július 30-ig tartó nyílt bétateszten. A béta keretében a brazilok és a franciák lesznek játszhatók, a helyszínként pedig a Neu Sonne Arénát jelölték meg a készítők. Ráadásul rúghatjuk a bőrt éjszaka vagy nappal, tündöklő napsütésben vagy jó nagy zuhé kíséretében, sárban tapicskolva.

Jó hír a PlayStation 4 tulajoknak, hogy a bétához nem szükséges PlayStation Plus előfizetés, viszont sajnos az Xbox One-on focizóknak szükségeltetik az Xbox Live Gold tagság.

Mindemellett Adam Bhatti, a játék termékmenedzsere elmondta, hogy a PES 2018-nak a bétán kívül egy demója is lesz a program megjelenése előtt, mivel a bétateszttel nem eladni akarják a játékot, hanem az online opciókat szeretnék kipróbálni játékosokkal, működés közben, majdnem élesben.

A Pro Evolution Soccer 2018 címével ellentétben idén szeptember 14-én fog megjelenni a népszerű platformokra (XOne, PS4, PC stb.), a bétateszt pedig július 20 csütörtöktől július 30 vasárnapig fog tartani.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?