Ezt hozza a GTA V karácsonyi frissítése a fa alá


Elérhetővé vált a Grand Theft Auto V számos meglepetést tartalmazó karácsonyi frissítése, amely új maszkokkal, verdákkal, extrákkal, és a trendnek megfelelően imádnivalóan (?) csúnya pulcsikkal próbálja meg ünnepi hangulatba ringatni játékosait.

Az ItsJackFrost nevű Twitter felhasználó számolt be először a Rockstar mikuláscsomagjának tartalmáról, amely a már említett bájosan ciki karácsonyi ruhák mellett télapó- és mézeskalácsember-maszkokkal, illetve a legutóbbi Import/Export update-ben a lopott kocsik eladásáért járó 50 ezer dollárral nagyobb jutalmakkal kedveskedik a játékosoknak – mindezt ingyen és bérmentve.

Csokit, vagy… vagy izé

Kapunk két új autóvariációt is: a mostantól megvásárolható Truffade Nero-t és a Nero Customot, valamint egyéb extrákat: újabb lakásokat, és 25 százalékkal leárazott fegyvereket egyaránt. Mindezt az advent nevében. Ez egyébként korántsem a teljes lista, a Rockstar hivatalos leírására még kicsit várni kell.

Mindez a GTA Online legutóbbi nagy kiegészítése, a méregdrága verdákat felvonultató Import/Export csomag megjelenése után nem sokkal, amely számos új autóval és épülettel bővíti virtuális játszóterünket. És hogy mire fel ez a nagylelkű karácsonyi lelkület? Nos, mindebben az is szerepet játszhat, hogy a legfrissebb adatok szerint a GTA V immár 6 millió példányban kelt el csak Nagy-Britanniában, világszerte pedig a 70 millió dolláros álomhatárt is sikerült átlépni. A népszerűség továbbra sem csökken, az eladások hétről hétre nőnek.

Hát… köszi, nagyi

A Grand Theft Auto V-ről írt kritikánkat itt, a GTA Online-nal kapcsolatos benyomásainkat pedig itt olvashatjátok el.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?