Ezt hozza a PS Plus januárban


Úgy tűnik, hogy a Sony nem szakít a 2016-os esztendő trendjével és továbbra is indie projektekkel bombázza a PS Plus előfizetőket. Legalábbis a januári kínálat erre enged következtetni, amiben azért ennek ellenére is találunk remek játékokat.

PS4 konzolokon például Tim Schafer 1993-as klasszikus kalandjátékának remek újrakiadása, a Day of the Tentacle Remastered, amit mi nagyon szerettünk. Mellette pedig a Szarajevó ostromát megelevenítő, túlélős stratégiai játék, a This War of Mine: The Little Ones került terítékre, ami ugyancsak egy elképesztően eredeti és nyomasztó hangulatú program: a legtöbb nagy AAA címnél sokkal zsigeribb módon adja vissza a háború igazi drámáját.

A PS4 tulajok januárban különösen jól járnak, hiszen emellett két cross buy címet is kipróbálhatnak: az egyik a Size Five Games lopakodós akciójátéka, a The Swindle, ami PS3-on és PS Vitán is elérhető, valamint a Devolver Digital 2015-ben megjelent kalandja, a Titan Souls, ami a Sony kézikonzolján is elfut.

PS3-ra ráadásként a Blazerush című felülnézetes versenyjáték érkezik, melyben fegyverekkel felszerelt autókkal küzdhetünk változatos pályákon, PS Vitára pedig a Azkend 2: The World Beneath válik elérhetővé. A platformok szerinti bontás így fest:

Playstation 4

  • Day of the Tentacle Remastered (cross buy – PS Vita)
  • This War of Mine: The Little Ones

PlayStation 3

  • Blazerush
  • The Swindle (cross buy on PS4 and Vita)

PS Vita

  • Azkend 2
  • Titan Souls (Cross buy on PS4)

Az új kínálat január 3-án élesedik, addig még van idő lehúzni a decemberi kínálatban szereplő programokat.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?