Fahrenheit – elhalasztották, de most már tényleg jön PS4-re


Júliusban kellett volna jönnie, de ebben a hónapban már valóban érkezik PlayStation 4-re a Quantic Dream több mint 10 éves klasszikusa.

Az Amerikában Indigo Prophecy néven megjelent interaktív, filmes akció-kalandjáték PS4-es újrakiadását eredetileg július 18-ra tervezték, de a fejlesztők ismeretlen okból elhalasztották a megjelenést. Ehelyett a következő héten fog startolni, jelen állás szerint augusztus 10-én.

A hírek szerint sok újdonságra nem számíthatunk a trófeákat kivéve, illetve ha valakinek már megvan a játék (mármint a régi verzió), annak újra meg kell vennie. Szerencsére az ára nem olyan borsos: 15 dollárért (kb. 4200 Forintért) lehet majd letölteni.

Ennek ellenére nem akármilyen játékról van szó, hisz a Farenheit hozta meg a Quantic Dream számára a sikert és a Sony megtisztelő figyelmét. Ezzel mi, játékosok csak jól jártunk, mert a kapcsolatukból született meg a PS3-as Heavy Rain, majd később a Beyond: Two Souls, amik már szintén elérhetők PS4-re

Fogunk még hallani a közeljövőben a Quantic Dreamről, hisz még tartoznak nekünk a Detroit: Become Humannel, amiről nemrégiben a játék rendezője és írója, David Cage megosztott néhány újdonságot.

De addig is várjuk a Fahrenheit újrakidását.


Vélemény, hozzászólás?