Fallout 4 – a legújabb frissítéssel megszabadulhatsz egy idegesítő NPC-től


A Fallout 4 bizonyos küldetésszálaihoz elengedhetetlen NPC-ket nem engedi megölni a játék, de sokak bánatára köztük volt a játék egyik legkevésbé szimpatikus karaktere is. Egészen mostanáig.

PC-n már élesedett és konzolokra is megérkezik az elkövetkezendő hetekben a Fallout 4 legújabb, 1.7-es frissítése. Ez alapvetően a Nuka World DLC megjelenését készíti elő, de sok más apró javítást és bővítést is tartalmaz. Például megölhetővé tesz két nem túl népszerű NPC-t is.

Marcy Long karakterét azzal próbálták érdekessé tenni a Bethesda írói, hogy fia halálára ad egy szokatlan reakciót Santuary egyik telepese. Marcy ugyanis rendkívül mogorva, mióta a Minutemanek nem védték meg a családját régi lakhelyén, ami minden egyes, vele folytatott beszélgetésben előjön. A karakter ráadásul akkor is ebben a nem túl kellemes stílusban beszél hozzánk, ha csak ügyes-bajos dolgainkat intézzük Fallout 4-es városunkban és ő téved arra, amerre épp mi járunk.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=SG1o0nUNfMk]

Ezért sokan el akarták már tenni láb alól, de mivel a Sanctuary című küldetés teljesítéséhez szükség van rá és Junra is, eddig akármilyen sebzést túlélt a közutálatnak örvendő karakter. Ezen is változtat többek között a legújabb, 1.7-es patch (aminek a részleteiről itt olvashattok), a kérdéses küldetés után pedig mindenki megszabadulhat Marcytól, akit nem hat meg a Bethesda hozzá írt háttértörténete. Amint a fenti videón látjátok, ez sok Fallout 4 játékosnak komoly örömet okozott, sőt, talán egy kicsit túlságosan is sokat.

Ti is utáltátok Marcyt, vagy azért elviseltétek?


Vélemény, hozzászólás?