Farming Simulator 18 – már tudjuk, hogy mikortól arathatunk


Bár a Techland megpróbálja megszorongatni a farmjátékok koronázatlan királyát, a Focus Home Interactive-ot, azonban utóbbi sem hagyja magát és előáll a Farming Simulator 18-cal.

A Techland idén a Pure Farming 17: The Simulatorral próbálja megvetni a lábát a farmszimulátorok piacán, amelyet jó ideje már a Farming Simulator széria ural és természetesen ebben az évben is megkapjuk belőle a legújabb kiadást. Egy kis csavarral. 

A Giants Software által fejlesztett, aktuális epizód a Focus Home Interactive információi szerint várhatóan júniusban fog megjelenni és olyan újdonságokat tartogat a leendő gazdáknak és földművelőknek, mint a dél-amerikai környezet, a napraforgók, valamint a disznók. A kampány során több mint 50 járműhöz és masinához férhetünk majd hozzá, ráadásul most először az AGCO márkacsaládhoz (Challenger, Fendt, Massey Ferguson, Valtra) is. Meglepő, de tudjuk még fokozni az extázist, hiszen van pár képünk is a játékhoz: 

A Farming Simulator 18 valamikor 2017-ben jön PlayStation Vitára és Nintendo 3DS-re, míg a tavaly PC, PS4 és Xbox One platformokra megjelent Farming Simulator 17 esetében a Nintendo Switch változatot várjuk idén. 


Vélemény, hozzászólás?