FIFA 17 – hatalmas összegekért folyik majd a profi verseny


Nemrég jelentette be az EA 12 hónapon át tartó versenysorozatát, melyben igen szép összeget tervez szétosztani a legjobbak között.

Bővelkedünk az információkban a FIFA 17-tel kapcsolatban. Már tudjuk, hogy új motort kap a játék, és az E3 2016-on kiderült,sztorimódban is rúghatjuk majd a bőrt. Akik azonban komolyabb szinten űznék a virtuális focit, azoknak az EA Major Series eseménysorozaton a helye.

A következő 12 hónap tehát a FIFA 17-ről fog szólni az EA-nál. A játék szeptember 29-ei megjelenését követően először a FUT Champions módban kell jól teljesítenünk, begyűjteni a játékon belüli jutalmakat és araszolni felfelé a ranglistán. Októberben már indulnak a selejtezők is.

Az átalakított FIFA Interactive World Cup versenyre végül az Ultimate Team Championship Series legjobbjai és az online selejtezőkből bejutott játékosok kapnak meghívást, közülük kerül ki augusztusban a végső bajnok.

Összesen 1,3 millió dollárt osztanak ki a szervezők, úgyhogy megéri jól teljesíteni. A verseny FUT Champions módban az Xbox One, PlayStation 4 és PC játékosoknak egyaránt elérhető lesz. Az Ultimate Team Championship Series résztvevőinek azonban csak Xbox One-on, PlayStation 4-en lesz lehetőségük játszani.

Ti mennyire űzitek komolyan a FIFA-t?


Vélemény, hozzászólás?