FIFA 17: Marco Reus lesz a borítón, megjött az új trailer


Az EA kihirdette a július 19-én zárult szavazás végeredményét: a FIFA 17 borítóján a legtöbben Marco Reus-t, a német válogatott és a Dortmund remek támadóját látták volna a szívesen, akire több mint 3 millió voks futott be. Ezzel pedig a német labdarúgó könnyen utasította maga mögé vetélytársait, James Rodriguezt (Real Madrid), Anthony Martialt (Manchester United) és Eden Hazardot (Chelsea FC).

Ez egyben azt is jelenti, hogy négy esztendőt követően első alkalommal nem az argentin zseni, Lionel Messi néz vissza ránk a játék csomagolásáról, aki a FIFA 12 óta uralta a sorozat borítóit. De nem ez lesz az egyetlen változás az EA portékájának életében, hiszen az idei epizód már a DICE Frostbite motorjával készül, aminek képességeit számos módon igyekeznek kihasználni az EA Canada szakemberei. A pontrúgások, a támadási variációk és a gólhelyzetteremtési lehetőségek átdolgozása mellett a fejlesztők a fizikai küzdelem megújítására is odafigyeltek, amit a belga Eden Hazard segítségével mutattak meg most egy új traileren.

A FIFA 17-ben számos új technikát bevethetünk a labda megtartásának érdekében, ilyen lesz például a Pushback opció, aminek köszönhetően játékosunk testi erejét kihasználva ellökhetjük magunktól a védőt, hogy egy másodpercre megszabadulva tőle máris előnyt szerezzünk magunknak. A virtuális focistákkal már a passz megérkezése előtt olyan pozíciót vehetünk fel, hogy az ellenfél ne férhessen hozzá, ha pedig nálunk a laszti, akkor akár 360 fokos körben fedezhetjük azt.

A történet-orientált egyjátékos kampánnyal felturbózott FIFA 17 szeptember 29-én jelenik meg PC, PlayStation 4, Xbox One, Xbox 360 és PlayStation 3 platformokon.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?