FIFA 17 – mindenre fény derült a demóval kapcsolatban


Már csak hármat kell aludni és végre kipróbálhatjuk a FIFA 17-et. Most végre megkaptuk a tesztelhető stadionok és csapatok listáját is.

Pár napja még elég ködösen nyilatkozott a FIFA 17 vezető producere a demóról és annak tartalmáról. Most, hogy végre lerántották a leplet a szeptember 13-án érkező teszt verzióról, egyre izgatottabbak vagyunk.


Immár hivatalosan is megerősítették, hogy jövő hét keddtől PC-n is lehet majd rúgni a pixel bőrt, ugyanis nem csak konzolokra érkezik a FIFA 17 demója. Persze csak akkor vethetitek bele magatokat a demóba, ha bírja gépetek, de szerencsére nem olyan vészes a játék gépigénye. A demóban kipróbálhatjuk az új sztori módot is, aminek a Premier League feltörekvő fiktív csillaga, Alex Hunter a főszereplője.

A demóban ezen felül még játszhatunk barátságos mérkőzéseket, valamint kipróbálhatunk négyet az egyjátékos és hármat az új, többjátékos ügyességi pályákból.

És most jöjjön a 12 csapat, melyek elérhetőek lesznek a demóban:

– Manchester United
– Manchester City
– Chelsea
– Real Madrid
– Juventus
– Inter
– Paris Saint-Germain
– Olympique Lyonnais
– Seattle Sounders
– Bayern München
– Tigres U.A.N.L. (MX)
– Gamba Osaka

A 3 játszható stadion pedig:

– CenturyLink
– Stamford Bridge
– Suita City Football Stadium

Az immár Frostbite 3 motorral megáldott FIFA 17 szeptember 29-én jelenik meg  PC-re, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra.


Vélemény, hozzászólás?