Filmszerű előzetesen a Conan Exiles, bejelentették a Barbarian kiadást


A mai nap során egy vadonatúj, rendkívül brutálisra sikeredett előzetest tett közzé a Funcom a Conan Exiles-hoz. A filmszerű videó a játék történetének drámai kezdetét járja körbe, amelynek köszönhetően a barbárjelölt játékosok a sivatag közepén halálra ítélve és magukra hagyva, keresztre feszítve kezdik a nagy kalandot.

Conan egy nőt vág le a keresztről, majd csatába indul vele, hogy együtt küzdjenek meg a Warg-szerű teremtmények hadával. Amikor végeznek, Conan a fejszéjét a nő kezébe adja, és megkérdezi: “Mivé lesz sorsod?” – mindez persze érthető, hiszen az egyedül is élvezhető, de multiplayerre kihegyezett játékban, amelyben ősi isteneket idézhetünk meg, NPC-ket állíthatunk rabszolgasorba, illetve hatalmas birodalmakat építve válhatunk legendás uralkodókká, nem Conant alakítjuk, hanem egy vadonatúj, általunk létrehozott karaktert.

Szintén a mai napon jelentették be a Conan Exiles Barbarian kiadását, amelynek megvásárlásával számos digitális könyvet (többek között egy 496 oldalas, gazdagon illusztrált “Coming of Conan” kötetet), a teljes soundtrack-et, valamint új tárgyakat kapunk, amelyeket a Hyborian Adventures nevű Age of Conan MMO-ban aktiválhatunk.

A Barbarian kiadásért 60 dollárnak megfelelő összeget kell leperkálnunk, míg az alapkiadás fele ennyibe kerül. A hivatalos blogon minden további információt megtaláltok a most napvilágra hozott gyűjtői kiadásról.

Végül, de nem utolsó sorban: a Funcom végre nyilvánosságra hozta a játék első verziójának PC-s megjelenési dátumát: a Conan Exiles január 30-tól lesz kipróbálható a Steam Korai Hozzáférés programjában, Xbox One-ra pedig valamikor tavasszal érkezik. A PlayStation 4 verzió megjelenési dátumáról egyelőre semmit nem tudunk azon kívül, hogy a játék a Sony platformjára is érkezik.

A játék gépigényét itt nézhetitek meg, a játékmenetről pedig itt olvashattok és tekinthettek meg videókat.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?