Final Fantasy XV – Conan O'Brien nem lett lelkes tőle


Conan O’Brien a Clueless Gamer, azaz Tanácstalan Játékos című sorozatában különböző, nem feltétlenül gamer beállítottságú hírességek társaságában próbál ki játékokat a megjelenésük előtt, a Final Fantasy XV videójában pedig Elijah Wooddal készíti el a vicces kommentárt.

A Final Fantasy XV demójából ugyan csak egy trailer jutott el hozzánk, de hála a YouTube-nak, a játékmenettel valószínűleg már megismerkedhettetek. Ha mégse tettétek eddig, akkor most Conan és Elijah humoros kommentárjával pótolhatjátok, ugyanis a The Tonight Show műsorvezetője a Gyűrűk Ura hősével együtt ül le kipróbálni a játékot.

Vicces megnézni, hogy birkózik meg ez a két ember egy Final Fantasy játékkal, hisz a grandiózus RPG-kben gyakran a tapasztalt játékosoknak is eltart egy ideig, amíg megtalálják a helyüket. Pontosan innen ered azonban a Cluless Gamer sikere, hisz mi humorosabb lehet két naív embernél, akik még megkérdőjelezik, hogy a karaktereik képesek lennének elhordozni a kabátjuk zsebében egy sátortábor felépítéséhez szükséges minden eszközt.

Természetesen a videót még véletlenül se vegyétek szakmai kritikának: a készítők is tudták, mire vállalkoznak, amikor Conant kérték fel tesztelésre, úgyhogy inkább hagyatkozzatok saját élményeitekre, amiket november 29-e után PlayStation 4-en és Xbox One-on szerezhettek meg.


Vélemény, hozzászólás?