Final Fantasy XV – ismerd meg a mellékszereplőket


A Final Fantasy sorozatból sosem hiányzott a nagyszabású történet és a rengeteg színes karakter, így a hamarosan megjelenő folytatásból sem maradhattak ki ezek az elemek.

A Tokyo Game Show során a Square Enix kiadott egy új trailert, amin a Final Fantasy XV történetét és szereplőgárdáját ismerhetjük meg jobban.

A nagyjából öt perces videót a kiadó azzal jellemezte, hogy ez teremti meg az alapokat a Final Fantasy XV epikus történetének. Számos cinematic jelenetet láthatunk, amiből hamar kiderül, hogy ismét egy komoly történetbe csöppenünk bele és a különböző mellékszereplőn is nagy hangsúly lesz. Láthatjuk például azt is, amint a főszereplő Noctis megtudja azokat az eseményeket amik a Kingsglaive: Final Fantasy XV film során kibontakoznak. Természetesen Noctisnak nem egyedül kell nekivágni a kalandnak, így segítségére lesz a vele már-már testvéri kapcsolatban álló testőrgárdája, valamint a gyönyörű Lunafreya is.

A Final Fantasy XV november 29-én fog megjelenni PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ti várjátok már a legújabb Final Fantasy játék érkezését? 


Vélemény, hozzászólás?