Final Fantasy XV: lesz Season Pass


Hajime Tabata, a Final Fantasy XV atyaúristene korábban úgy nyilatkozott, hogy ingyenes DLC-k egészen biztosan érkeznek majd a szeptember végén világszerte egyszerre megjelenő programhoz, ám a fizetős letölthető tartalmak ötletét sem vetették még el. Nos, mint kiderült olyannyira nem vetették el, hogy Season Pass is készül a roppant látványosnak ígérkező akció-RPG-hez.

Persze nem a Square Enix jelentette be a dolgot hivatalosan, hanem a PlayStation Store adatlapja árulkodott, mely pár órája élesedett a Sony online boltjában. Hogy mennyibe fog kerülni, vagy hogy mit tartalmaz pontosan a szezonbérlet azt még nem lehet tudni, lévén a PS Store oldalán ezek az információk nem találhatók meg. Az viszont biztossá vált, hogy a Final Fantasy XV Premium Edition változatát digitális verzióban beszerzők 85 dollár fejében az alapjáték mellé megkapják a Season Passt is.

A Final Fantasy XV szeptember 30-án jelenik meg Xbox One és PS4 konzolokra, ugyanakkor a Square Enix erősen gondolkodik a számítógépes átiraton is, de előbb a konzolos változatok premierjét szeretnék sikeresen letudni.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?