Folytatást kap a Middle-earth: Shadow of Mordor


Az amerikai Target diszkontáruház ajánlatában bukkant fel a hétvégén a Middle-earth: Shadow of War címmel ellátott szoftver, amely tagadhatatlanul a Warner Bros. Middle-earth: Shadow of Mordor című sikerjátékának folytatása. Az információt azóta persze eltüntették, de egy Twitter felhasználó posztjában lementette a játékról kitudódott részleteket, amelyek mennyisége nem csekély.

Ezekből kiderül, hogy az akciójátékot ismét a Monolith fejleszti és visszatér az első részt kiemelkedővé tevő Nemesis rendszer, melynek segítségével manipulálhattuk a mordori orkok hatalmi harcának kimenetelét. A folytatásban a játékosok „szembenéznek Sauron, a Sötét Úr és gyűrűlidérceinek teljes hatalmával”, valamint „kovácsolnak egy új Hatalom Gyűrűt és uralmuk alá hajtják Mordort” saját ork seregeik élén. Elég nagyszabásúnak hangzik, de hogy mindez pontosan mit jelent és hogyan is fog kinézni az még a jövő zenéje.

A Shadow of War kap egy 99 dolláros arany kiadást is, amelyhez négy kiegészítő jár. Ebből kettő a Nemesis rendszerhez köthető lesz, melyek neve Slaughter Tribe, valamint Outlaw Tribe és hozzáadnak a játékhoz egy-egy „új ork törzset új ellenségekkel, követőkkel, küldetésekkel, képességekkel, fegyverekkel, erődökkel és plusz tartalmat adnak a vadonhoz, valamint egy Mitikus Felszerelést”. A másik két kiegészítő neve Blade of Galadriel és The Desolation of Mordor, melyek új kampányokat tartalmaznak további játszható karakterekkel, képességekkel, mellékküldetésekkel, ellenségekkel és szövetségesekkel.

Az információk alapján a Middle-earth: Shadow of War Xbox One-ra és Playstation 4-re fog megjelenni augusztus 22-én, de ezt a hivatalos bejelentésig inkább ne vegyük készpénznek.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?