For Honor – 90 millió harcost hánytak kardélre


A Ubisoft összeszedett néhány adatot a For Honor zárt-alfa tesztjét követően. Nagyon jól szerepelt az új IP.

Sokan szkeptikusan fogtak neki a For Honor kardlóbálós multis tesztjének, de amint megérezték a vérszagot és hallották az acél csattogást azonnal elfejeltették kétségeiket a játékosok. A Ubisoft új IP-je nagyon szépen szerepelt az első alfa tesztben.

A kiadó sajtóközleménye szerint több ezren vettek részt az alkalom, ezzel ez lett a Ubisoft legnagyobb alfa tesztje valaha. A játékosok átlagosan 4 órát és 38 percet töltöttek a játékkal, és az egy játékosra számolt játékidő exponenciálisan növekedett az alfa vége felé. A tesztelők egyharmada a teszt négy napjából legalább háromban aktív volt.

A For Honor a Twitch.tv-n többször is a második helyen szerepelt, maga mögött hagyva olyan címeket, mint a Dota 2, a CS:GO és a World of Warcraft. Ezzel együtt a játék mind a négy napban fenn volt a Twitch Top 10-es listáján. Mi is csináltunk két videót róla GameStart műsorunk keretében, íme:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Rr3okItMEU8]

És íme:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=mg2uQo6r6Xg]

A zárt For Honor alfa során 5 577 000 kivégzés történt és 89 603 900 harcos veszett oda. Ez azt jelenti, hogy az alfa alatt másodpercenként 16 kivégzés és 259 halál történt.

A játék konzolos verziója a négy nap során 99,95%-ban online volt, és átlagosan 20 másodpercig kellett sorban állni egy meccsért.

A bétára jelentkezett érdeklődők száma 40%-kal nagyobb lett, mint eddig bármelyik Ubisoft játék esetében.

A For Honor megjelenés 2017. február 14-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.


Vélemény, hozzászólás?