For Honor – eddig tart pontosan a zárt béta


A Ubisoft órára pontosan elárulta, mikor vethetjük rá magunkat a For Honor soron következő zárt bétatesztjére, és meddig kaszabolhatjuk az ellent.

A Ubisoft alaposan felkészít minket a For Honor holnap induló bétatesztjére, nemrég például ismertették a játék PC-s gépigényét is, ahogy e-mailben is értesítették a résztvevőket. Ebben pedig azt is megtalálhatjuk, egész pontosan meddig tart majd az előzetes játéklehetőség.

Aki már tűkön ülve várja, hogy kipróbálhassa a játékot, holnap délután  bele is kezdhet a kaszabolós mókába, ugyanis magyar idő szerint délután három órakor tervezik a készítők a szerverek élesítését. A csatározás egészen január 30-án magyar idő szerint hajnali kettő óráig folyik majd a For Honor bétájában, ahol a Duel és Skirmish mellett a 4v4 Dominion módot is kipróbálhatjuk a játék tizenkét hőse közül kilenccel.

A buliba egyébként az e-mailben linkelt weboldalon keresztül három barátunkat is meghívhatjuk, hogy csapatosan is kipróbálhassuk magunkat. A teszt vége után pedig már csak mindössze két hetet kell várnunk a For Honor teljes változatának megjelenéséig.

Ti várjátok már a bétát?


Vélemény, hozzászólás?