For Honor – januárban kezdődik a zárt béta, új trailereket kaptunk


Ütős új sztori trailer hozta a béta bejelentését, de még ezt is tudták fokozni a készítők. Az új harcosok is bemutatkoztak.

Januárban indul a For Honor zárt bétája, amire már természetesen mindenki leadhatja a jelentkezését ezen az oldalon keresztül. A hír a lenti trailerből jött, ami végre a játék sztorijáról is mesél egy keveset.

A rettenetesen hangulatos bemutató ugyan nem megy bele, hogy hogyan került háborúba a három főszereplő frakció, de néhány karakterrel legalább már megismerkedhettünk.

És ha már karakterek, akkor három új harcos is bemutatkozott nemrég. Elsőnek itt a Warlord trailer, ami az egyik viking katonáról mesél.

A második új bemutatkozónk a Shugoki, aki egy nagytestű, nehézfegyveres szamuráj. Ő nem fog karddal pörögni, de az ütője félelmetesebb is, mint az acélpenge.

A végére maradt a lovagok képviselője, a Peackeeper, aki könnyű, gyors, két pengével hasogat, és azoknak kedvez majd, akik a pörgősebb hősöket szeretik.

Remélhetőleg őket is kipróbálhatjuk majd a januári alkalmon. A For Honor várhatóan 2017. február 14-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.


Vélemény, hozzászólás?