Friday the 13th: The Game – para a felfedezés


Újabb ízelítőt mutatnak nekünk a Friday the 13th: The Game játékmenetéből, amelyben egy kunyhó belsejét kell megvizsgálnunk alaposabban hátborzongató zene kíséretében.

Brutálisnak ígérkezik a Friday the 13th: The Game, ezt már az E3-as gameplay videóból is leszűrhettük. Noha a mostani kedvcsinálóban nem próbál minket lemészárolni Jason, azért így is vérfagyasztó körülmények közepette kell hősünknek felfedeznie egy kunyhót. 

A Gun Media minden erejével azon van, hogy a rajongók megkapják azt a minőségi Péntek 13 videojátékot, amit megérdemelnek és emiatt próbálják megteremteni a filmek atmoszféráját a külső nézetes, asszimetrikus horrorjátékukban. A „minden nesz mögött valami félelmeteset sejtünk” érzés a legújabb gameplay videóban is megvan, noha ezúttal csak egy fél perces ízelítőt kaptunk a szorongással teli játékmenetből, amelyben az egyik túlélő próbál meg keresni valamit a szintén egy játékos által irányított gyilkos ellen. Odafent megnézhetitek, mire jutott. 

Az Unreal Engine 4 erejét használó Friday the 13th: The Game megjelenése valamikor 2017 tavaszán esedékes PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Szerintetek van benne potenciál?


Vélemény, hozzászólás?