FRISSÍTVE: Elindult a karácsonyi akció a PS Store-on


FRISSÍTVE: Lejárt az első 48 óra a PS Store akciójában, így Lara Croft legújabb kalandját a Fallout 4 váltotta a karácsonyi akció kínálatában, mely 64%-os engedménnyel, 20.990 Ft helyett mindössze 7.490 Ft-ért kapható. És hogy érdemes-e beruházni a Bethesda akció-RPG-jére? Nos, a Fallout 4-ről írt tesztünket itt olvashatjátok, az Automatron DLC-ről itt, a Far Harbor kiegészítőről itt, a Nuka-World csomagról pedig itt írtunk.

Nem árt otthon összekuporgatni a megmaradt aprót, kiforgatni a kabátzsebeket, feltörni a malacperselyt, még akkor is, ha kiköltekeztük magunkat a Fekete Pénteken, hiszen a Sony újabb remek ajánlatokkal bombáz majd minket 2 naponta.

A PS Store karácsonyi akciójában ugyanis más és más játék kerül leárazásra 48 óránként karácsonyig, vagyis összesen 12 játékot kínál jutányos áron a Sony az elkövetkezendő hetekben. Az első delikvens pedig nem más, mint Lara Croft kisasszony, és a széria 20. évfordulójának alkalmából megszületett Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration kiadás. A kedvezmény jelentős, hiszen 17.990 Ft helyett féláron, 8.990 forintért zsákolhatjuk be a Szibéria fagyos vidékén játszódó kalandot. Márpedig ez megéri a pénzét, ahogyan az a tesztünkből is kiderült.

Hogy még nehezebb legyen az életünk, egy „egyet fizet, még egyet ingyen vihet” akció is indult a PS Store-on, ami ugyancsak december 24-ig tart, és amelynek keretén belül PS3-ra és PS4-re kínált játékok közül választhatunk ki kettőt, és csak az egyikért kell fizetnünk. A PS4-es felhozatalban többek között ott találjuk a The Witcher 3-at, a Project CARS-t, a The Evil Withint, a Far Cry Primalt, vagy éppen a Mirror’s Edge Catalystet, míg PS3-on a Rayman Legends, a Brothers: a Tale of Two Sons, a Dead Space 3, és Far Cry 3 is szerepel a listán.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?