FRISSÍTVE: Final Fantasy XV: lesz Season Pass


FRISSÍTVE: A PlayStation Store japán oldalán is felbukkant a Final Fantasy XV szezonbérlete, és noha pontosan az az adatlap sem részletezi annak részletes tartalmát, de legalább azt megtudtuk belőle, hogy összesen 6 DLC-t rejt a pakk, melyek a következők:

  • Booster Pack (DLC #1)
  • Episode Gladiolus (DLC #2)
  • Holiday Pack (DLC #3)
  • Episode Ignis (DLC #4)
  • Episode Prompto (DLC #5)
  • Expansion Pack (DLC #6)

A nevekből könnyen kikövetkeztethető, hogy a játék három fontos szereplőjének nevét viselő csomag (Episode Gladiolus, Episode Ignis, Episode Prompto) a Final Fantasy XV történet fűzi valamiképp tovább, de a többivel kapcsolatban csak találgathatunk, ahogy az sem derült ki, hogy maga a szezonbérlet, vagy az egyes DLC-k mennyibe kerülnek. A Season Pass a 85 dolláros Premium Edition kiadás digitális változatához jár, azonban azoknak sem kell bosszankodniuk, akik a játék alapváltozatát rendelték elő, mert további 25 dollárt leszurkolva válhatnak a prémium csomagra.


EREDETI HÍR: Hajime Tabata, a Final Fantasy XV atyaúristene korábban úgy nyilatkozott, hogy ingyenes DLC-k egészen biztosan érkeznek majd a szeptember végén világszerte egyszerre megjelenő programhoz, ám a fizetős letölthető tartalmak ötletét sem vetették még el. Nos, mint kiderült olyannyira nem vetették el, hogy Season Pass is készül a roppant látványosnak ígérkező akció-RPG-hez.

Persze nem a Square Enix jelentette be a dolgot hivatalosan, hanem a PlayStation Store adatlapja árulkodott, mely pár órája élesedett a Sony online boltjában. Hogy mennyibe fog kerülni, vagy hogy mit tartalmaz pontosan a szezonbérlet azt még nem lehet tudni, lévén a PS Store oldalán ezek az információk nem találhatók meg. Az viszont biztossá vált, hogy a Final Fantasy XV Premium Edition változatát digitális verzióban beszerzők 85 dollár fejében az alapjáték mellé megkapják a Season Passt is.

A Final Fantasy XV szeptember 30-án jelenik meg Xbox One és PS4 konzolokra, ugyanakkor a Square Enix erősen gondolkodik a számítógépes átiraton is, de előbb a konzolos változatok premierjét szeretnék sikeresen letudni.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?