FRISSÍTVE: Kiszivárgott az áprilisi Games with Gold kínálata


FRISSÍTVE: A szivárgást követően a Microsoft nem hezitált sokáig, inkább hivatalosan is bejelentette az áprilisi Games with Gold kínálatát, ami pontosan megegyezik a pár órával ezelőtt kiszivárgott ajánlattal. Megérkezett hozzá a trailer is, íme:

EREDETI HÍR: Az Xbox osztrák aloldala óvatlan volt, és véletlenül a Microsoft hivatalos bejelentése előtt Twitteren felfedte, hogy milyen játékok járnak áprilisban az Xbox Live Gold előfizetés mellé. A jó hír pedig, hogy ha nem is új, de egészen korrekt címeket zsákolhatunk be az előfizetésünk mellé.

Az alábbi kép tanúsága alapján Xbox One konzolokon egész hónapban letölthetővé válik a gép egyik legjobb nyitócíme, a német Crytek által készített akciójáték, a Ryse: Son of Rome, április 16. és május 15. között pedig a Telltale epizodikus kalandjátékának, a The Walking Deadnek a második évadát kapjuk meg.

Az Xbox 360 tulajdonosok a 2010-es hangulatos hack and slash-t, a Darksiders-t kapják meg április 1-15. között, amit azután az Assassin’s Creed: Revelations vált fel, ami szerintünk a sorozaton belül nem is foglal el olyan rossz helyezést.

Egyébként a PS4 tulajdonosok is egy kicsivel korábban tudták meg, hogy ez a játék biztosan jár majd az áprilisi előfizetésük mellé.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?