GameNight – ezekben a fülesekben fogunk rettegni


Az Aula jóvoltából gamer fülesekben élhetitek át a Resident Evil VII izgalmait, így nem zavarnak majd a mellettetek lévők sikoltozásai.

A Resident Evil VII egy rémisztő játék, aminek hangulata úgy jön át igazán, ha az ember éjszaka, egyedül, sötétben játssza. Bár nem tudunk mindenkit külön kabinba elkeríteni, megpróbáljuk a lehető legjobb körülményeket teremteni a GameNighton, és ebben az Aula lesz segítségünkre. 

A BarCraft 2 konzolos termét telepakoljuk Resident Evil VII-tel. Bár a nagy tévén felcsavarjuk a hangerőt, a többi konzolnál Aula Prime fejhallgatókkal találkozhattok. A dizájnos headset magas minőségű hangzást biztosít, kényelmes, és mivel jack csatlakozóval szerelték (az USB mellett), PlayStation 4 és újabb típusú Xbox One kontrollerekkel is könnyedén összekapcsolható.

A Resident Evil 5-öt PC-n játszhatjátok, szintén Aula perifériákkal. Egy Storm fejhallgató, egy Pulse Fire billentyűzet, és egy Catastrophe egér vár titeket. A fejhallgató különlegessége, hogy basszusoknál rezeg.

Gyertek, próbáljátok ki őket, nevezzetek a kvízre vagy versenyünkre. Holnap 16:00-tól mindenkit várunk szeretettel!

GameNight – Resident Evil

Időpont: 2017. január 27. 16:00-tól

Helyszín: Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: GameNight – Resident Evil

Facebook oldal: GameNight

Korábbi eseményeink képeit, videóit, beszámolóit megtaláljátok itt: GameNight.hu


Vélemény, hozzászólás?