GameNight június – minden, amit a versenyekről tudnod kell


Összesen hat versenyen indulhatnak a GameNight résztvevői, néhol egyénileg, máshol csapatban kell megmérkőzniük. Összegyűjtöttük, mit érdemes figyelembe vennetek, ha bármelyikre nevezni szeretnétek.

Jövő hét szerdán, azaz június 28-án lesz a nyár első GameNightja, amin ismét számos verseny vár titeket. A nyeremények listáját már közzétettük, de hogy pontosan hogyan állnak majd össze az egyes versenyek, abban az alábbi lista segít.

Általános tudnivalók

– Nevezni csak a helyszínen lehet. Ha egy versenyre beteltek a helyek, arról az esemény facebook oldalán szólunk. 

– A versenyek előtt (16:00-17:00 között) és után (ez attól függ, mikor ér véget az adott verseny) szabadon lehet játszani. 

– A versenyek többsége 17:00-kor kezdődik, de amelynél nem érjük el a maximális létszámot, arra később is lehet még nevezni. Erről folyamatosan tájékoztatunk az esemény facebook oldalán.

– Saját periféria (egér, billentyűzet stb.) nem használható. Ennek oka, hogy szeretnénk elkerülni a driverek összeakadását és az ebből eredő esetleges csúszásokat. Kipróbált, kifogástalanul működő, kényelmes gamer perifériákat biztosítunk. 

– Az Overwatch versenyek kivételével mindent mi biztosítunk. Az Overwatch versenyeken saját felhasználói fiók használható. Kérjük, aki nevezni szeretne, jegyezze meg jelszavát és ha két lépcsős bejelentkezést használ, hozza magával az eszközt, amivel be tud lépni!

– A szabályok a jelentkezők számának függvényében változhatnak. 

PC-s versenyek

Call of Duty 2 1v1

A Call of Duty 2 versenyben egy kör során két játékos játszhat majd egymás ellen. A pálya a Toujane lesz. Tízperces időlimitet határozunk meg, aki ez idő alatt többször lövi le a másikat, az nyer. Maximum 16-an nevezhetnek. 

Overwatch 3v3 és 1v1

Két versenyünk lesz Overwatchban, egy csapatos és egy egyéni.

A csapatosra alapvetően háromfős csapatok jelentkezését várjuk, de aki egyedül vagy csak egy társsal jönne, azt megpróbáljuk összesorolni más egyedül vagy párban érkezőkkel. Természetesen Elimination módban zajlanak a meccsek, a pályákat véletlenszerűen választjuk. 16 csapat nevezhet.

Az egyéni Mystery Duel lesz, a pályát véletlenszerűen választjuk. Erre 16 játékos nevezhet.

Konzolos versenyek

FIFA 17 1v1

A formátum a szokásos: egyenes kieséses rendszer, 16 nevező, 4 perces félidők. Bárki bármilyen csapatot választhat. Xbox One-on játszunk, a kontrollerek tökéletesen működnek, és ha bárki bármi kárt tesz bennük (ami a FIFA-nál egy valós veszély, ismerjük be), azt azonnal kizárjuk. Minimum.

Rocket League 2v2

Kétfős csapatok jelentkezését várjuk, összesen 16 csapat fog tudni nevezni. Xbox 360 kontrollerekkel megy majd a játék PC-n (ezért konzolosnak soroljuk), egyenes kieséses rendszer lesz, és mindenki egy meccset játszik, annak során dől el, továbbjut-e vagy sem.

Tekken 7 1v1

Ahogy más verekedős játékok esetében, úgy itt is best of 3 lesz: aki két meccset megnyer, az jut tovább. PlayStation 4-en zajlik majd, és ha valaki úgy érzi, csak egy fight stickkel tud igazán jól játszani, az használhatja a sajátját. 

Várunk mindenkit lelkesen és izgatottan! Bármilyen kérdésetek van, tegyétek fel kommentben vagy a GameNight facebook oldalán!

GameNight június

Időpont: 2017. június 28. szerda, 16:00-tól

Helyszín: Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz! Szólj a haveroknak is!

Facebook oldal: GameNight

Korábbi eseményeink képeit, videóit, beszámolóit megtaláljátok itt: GameNight.hu

A belépés INGYENES!


Vélemény, hozzászólás?