Gamescom 2016 – a Battlefield 1 megint megmutatja magát


A Battlefield 1 volt az idei E3 legnagyobb szenzációja, így nem kérdéses, hogy a DICE a kölni expóra is készül valami meglepetéssel. Egy új videóra már biztosan számíthatunk.

A Sony és a Microsoft sem készül külön sajtókonferenciával a gamescomra, bizonyára túl közelinek érzik még az E3-at, ahol bevetettek minden puskaport. Persze ez nem jelenti azt, hogy a kölni rendezvény eseménytelennek ígérkezne. A PES 2017 például biztosan kipróbálható lesz mindenki számára, a Bandai Namco is visz magával valami meglepetést és várhatóan a Darksiders felújított változatát is itt fogják teljes pompájában megmutatni. 

A „miért várjuk a gamescomot?” listára a DICE-hoz tartozó Randy Evans bejelentése miatt most egy újabb tételt írhatunk fel, ugyanis a fejlesztő Twitteren tüzelte fel kicsit a kedélyeket azzal az ígéretével, hogy az eseményen új trailert láthatunk a Battlefield 1-ből: 

Evans több részletet nem osztott meg a nagyérdeművel, de tekintve, hogy az E3-on a Battlefield 1 multiját mutatták meg hírességek és youtuberek, így jó esély van rá, hogy ezúttal a kampányt fogják mutogatni. A nyílt béta dátumának bejelentésére is augusztus 17. és 21. között számítunk. 


Vélemény, hozzászólás?