Gamescom 2016 – a Titanfall 2 hozhatja a 60fps-t


Ha valaki netalántán álmatlanul forgolódott volna amiatt, hogy a Titanfall 2-ből mennyi fps-t tud majd kicsikarni a kampány és a multiplayer során, az mától zavartalanul hajthatja álomra a fejét: az egyik fejlesztő elárulta a bűvös számot.

Hamarosan elrajtol a Titanfall 2 első nyílt bétatesztje, amellyel kapcsolatban a Respawn a napokban megosztotta a legfontosabb tudnivalókat (és bejelentették, hogy a PC-sek kimaradnak a buliból), a gamescomon pedig újabb részletekkel lettünk gazdagabbak. 

DualShockers a helyszínen szóba elegyedett a Titanfall 2 művészeti vezetőjével, Joel Emslie-vel, aki elárulta nekik, hogy a játék felbontása és frame rate-je még nem végleges, mivel a csapat az utolsó simításokat végzi az egyes funkciókon. Még nem készek arra, hogy bejelentsék a végső számokat, mert egyelőre nem biztosak benne, hogy működni fognak az elképzeléseik, mindenesetre a 60fps-t célozzák meg minden platformon, a kampány és a multiplayer esetében is ez most a prioritás náluk. 

A Titanfall 2 megjelenése október 28-án esedékes PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Nálatok mennyit számít a vásárlásnál, hogy meglesz-e a 60fps?


Vélemény, hozzászólás?