Gamescom 2016 – Emily brutális az új Dishonored 2 trailerben


Már a Dishonored sem arról volt híres, hogy finomkodott az őrök elintézésnek módjában, azonban a folytatásban minden eddiginél durvábbak is lehetünk Emily-vel, ha szeretnénk.

A Bethesda nem csak egy új Prey trailerrel kedveskedett a gamescom iránt érdeklődőknek, de néhány akciódús kép után kiadott egy kétperces Dishonored 2 videót is, amelyben a játék egyik főszereplőjét, a gyönyörű és halálos nővé cseperedett Emily-t láthatjuk akcióban. 

Ahogy az elődben, úgy a Dishonored 2-ben sem kell gyilkolnunk, ha nem akarunk, akár egyetlen lövés nélkül végigvihetjük a küldetéseket Corvóval, vagy éppen a másik választható karakterrel, Emily-vel. Persze ahogy a játék kreatív vezetője, Harvey Smith fogalmazott a QuakeCon 2016 alkalmával, akár nagyon erőszakosan is felléphetünk, ha úgy tartja kedvünk és a gamescom 2016 alkalmával bemutatott gameplay videó pontosan erre világít rá: Emily csendben, mégis brutálisan teszi a dolgát. 

A Dishonored 2 megjelenése november 11-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ti melyik módszert választjátok majd? 


Vélemény, hozzászólás?