Gamescom 2016 – ezeket a játékokat hozza a Sony


Annak ellenére, hogy a Sony nem tart külön sajtókonferenciát a gamescom 2016 alkalmából, azért igencsak szép listát hoztak össze azokból a címeikből (beleértve a PlayStation VR demókat is), amik kipróbálhatóak lesznek az expón.

Miután az E3-on lenyűgözött minket a Sony, kicsit szomorúak voltunk, hogy a vállalat miért nem készül egy konferenciával a gamescomra is, de a tegnapi, szeptemberre időzített PlayStation Meeting bejelentésével rögtön világossá váltak az okok. 

Az előadás hiánya azonban nem jelenti azt, hogy a játékaikat sem lehet majd kipróbálni augusztus 18. és 21. között. A legújabb részletek szerint a Sony gamescom 2016-os standjánál a Titanfall 2, a Gran Turismo Sport és a Destiny: Rise of Iron kapott helyet, de ezeken kívül a következő címeket is kipróbálhatják a jelenlévők: 

– Aragami
– AVICII | Vector
– Batman: The Telltale Series
– Bound
– Killing Floor 2
– Kill Strain
– Farming Simulator 17
– Gang Beasts
– Gravity Rush 2
– Ni-oh
– Outlast 2
– Overcooked
– Ronin
– The Tomorrow Children
– Yakuza 0
– World of Warriors
– Worms W.M.D
– WRC 6

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=9YetHMnhnhM]

A Sony nem hagyja ki a lehetőséget és magával visz számos PlayStation VR demót, köztük néhány durván ígéretes darabot is: 

– PlayStation VR
– Batman: Arkham VR
– Battlezone
– Bound VR
– EVE Valkyrie
– Farpoint
– Hatsune Miku: VR Future Live
– Headmaster
– Here They Lie
– Hustle Kings VR
– PlayStation VR Worlds
– Resident Evil 7: Biohazard
– RIGS: Mechanized Combat League
– Robinson: The Journey
– Super Stardust Ultra VR
– The Playroom VR
– Tumble VR
– Until Dawn: Rush of Blood

A fentieken kívül a Sony olyan játékokat is megmutat majd az érdeklődőknek, mint a Call of Duty: Infinite Warfare, a Days Gone, a Detroit: Become Human, a Horizon: Zero Dawn és a Mafia 3. Reméljük, hogy mindegyikből láthatunk majd mi is gameplay videót. 


Vélemény, hozzászólás?