Gamescom 2016 – ilyen várvédőnek lenni a Mount & Blade II: Bannerlordban


A TaleWorlds Entertainment az E3-on a támadók szempontjából mutatta be a Mount & Blade II: Bannerlord várostromát, ezúttal viszont a védők szemszögéből élhetjük át az eseményt.

Ha valaki rajong a középkori játékokért, annak szerencsére nem kell várnia a Kingdom Come: Deliverance megjelenéséig, ugyanis a Mount & Blade II: Bannerlord jóval hamarabb jön és bár ráfér még némi csiszolás, de már így is roppantul izgalmasnak tűnik.

A TaleWorlds Entertainment is bízik a játékában, így az E3-as gameplay demó után a gamescomon is megnézhetjük, hogy milyen lesz az új rész várostroma. A Mount & Blade II: Bannerlord vadonatúj, játékmenetet bemutató videójában viszont nem a támadókkal rohamozhatunk, hanem éppen ellenkezőleg, a védőkkel teszünk meg mindent, hogy a vár megússza az ostromot. Ahogy arra a narrátor is rámutat, a játékra ráfér még a csiszolás, viszont ha már csak annyira jó lesz, mint az elődje, akkor nem lesz okunk panaszra.

A Mount & Blade II: Bannerlord egyelőre nem rendelkezik napra pontos megjelenési dátummal, valamikor idén jelenhet meg PC-re és konzolokra egyaránt. 


Vélemény, hozzászólás?