Gamescom 2016 – kövesd velünk a GameStar Online-on!


A legnagyobb európai videojátékos rendezvény, a gamescom idén kicsit más lesz, mint korábban. Érdemes velünk tartani a héten, exkluzív anyagokkal, helyszíni beszámolókkal és a legfrissebb hírekkel várunk titeket!

A júniusi E3 után kell még egy-két hét, amíg feldolgozzuk a látottakat, többet megtudunk a bejelentett játékokról, de utána már a következő nagy esemény miatt vagyunk izgatottak. Ez a kölni gamescom, a világ második és Európa első számú videojátékos rendezvénye, mely idén augusztus 17-21. között zajlik a Kölnmesse rendezvényközpontban. Az első napon csak a szakma képviselői léphetnek be a kapukon, viszont a másodiktól kezdve bárki jegyet válthat, és megnézheti, mik lesznek a következő hat hónap slágerei. 

Háromfős, EndreMan, Paca és TÁ alkotta különítményünk három napot tölt kint, és több mint 30 különböző előadáson fog részt venni, többek között olyan játékokén, mint a Mafia III, a Prey 2, a Dishonored 2, a Call of Duty: Infinite Warfare, a Battlefield 1, a South Park: The Fractured but Whole, a For Honor vagy a Namco Bandai egy még be nem jelentett újdonsága. Helyszíni, írott beszámolókkal mindegyikről jelentkezünk, interjúkat is készítünk a fejlesztőkkel, és számíthattok napi, videós beszámolókra, talán – ha a technika is úgy akarja – még élő bejelentkezésekre is. 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ohILlbIQUXg]

Eközben az online-on folyamatosan ömlenek a hírek, amiket mind főoldalunkon, mind a hírek aloldalon és a dedikált gamescom aloldalon megtalálhattok.

Előadások idén nem lesznek – a Sony szeptember 7-éig vár a következő nagy bejelentéssel, az EA egy livestreamet tart (augusztus 16-án 19:15-től), melynek során egyebek mellett megint mutat egy kicsit új Star Wars játékaiból, a Microsoft és a Ubisoft pedig csak egyszerűen inkább a jelenlévőknek enged betekintést kínálatába. 

A jövő héten, augusztus 15-21. között nálunk mindent megtaláltok, ami fontos – tartsatok velünk!


Vélemény, hozzászólás?