Gamescom 2016 – újabb részletek a Driveclub VR tartalmairól


Azt már tudjuk, hogy jön az autós játék VR verziója, de azt még nem, hogy mit is kapunk benne. A Gamescom kapcsán a Sony kitálalt.

A Driveclub VR a közepes sikert aratott autós játék PlayStation VR-ra újratervezett kiadása. A Sony kivitte az új verziót az idei Gamescomra, és egyúttal azt is elárulta, hogy mit várhatunk a virtuális vezetési élménytől.

A Driveclub VR tartalmazni fog egy online multiplayer módot, ahol másokkal vethetjük össze VR vezetési képességeinket. Ha ez nem jön be, akkor ott lesz az egyjátékos kampány is.

Új és klasszikus aszfaltcsíkok is visszatérnek a VR-ban. A srácok visszahozzák a sima Driveclub legnépszerűbb pályáit, és hozzácsapnak még 5 új, városi helyszínt is.

Több mint 80 új verdát alkottak újra, hogy azok testközelből is gyönyörűek és élethűek legyenek. Szinte megtapogathatod majd őket az új Inspection módban.

A Cruise mód is bekerül, amiben egyedül járhatsz be általad választott helyszíneket. Ha nem akarsz versenyezni, csak bejárnád az adott helyszínt, akkor nagyon szeretni fogod ezt az opciót.

A VR verzióban lesz egy utas mód is, ami gyakorlatilag a replay szekció átalakítása. Ha visszaakarnál nézni egy versenyt, akkor beülhetsz önmagad mellé az anyósülésre és onnan nézheted végig a bulit.

Mindez kipróbálható a Gamescom standjainál, így várhatóan láthatunk majd új anyagokat is programból. Kíváncsian várjuk (főleg az anyósülés módot).


Vélemény, hozzászólás?