Gamestar Hype – PlayIT, PlayStation 4 Pro és egy új Mario játék


Menetrend szerint érkezett a GameStar Hype legújabb adása, amelyben ismét HP mesél nektek nemcsak az elmúlt napok legizgalmasabb történéseiről, hanem hétvége programjáról is.

A nagy nyári kavarodás és a gamescom a GameStar Hype-ra is rányomta a bélyegét, de most végre minden visszatért a régi kerékvágásba, így megkapjátok péntek esti videós adagotokat, hogy felkészülten mehessetek holnap a PlayIT-re, ahol természetesen a Mozdulj Gamer is kint lesz.


A héten a PlayStation Meetingen mutatták be az új PS4 modelleket, amely kapcsán elmélkedtünk is egy kicsit a konzolpiac jövőjéről. De nemcsak a Sony, az Apple is konferenciát tartott szerdán, ahol lerántották a leplet a készülő Mario Run játékról is. A Microsoft új konzolt ugyan még nem, egy NES emulátort azért fel tudott mutatni egy rajongó jóvoltából, de a jogi mizéria miatt nem valószínű, hogy a projekt megvalósulhat majd. Bár az Xboxos játékosok kimaradtak a No Man’s Sky őrületből, az eladási adatok alapján a Hello Games így is szépet kaszált az év egyik legmegosztóbb játékával.

Bőven voltak meglepetések a héten, az Originből például eltünt a magyar nyelv, a színdarab kapcsán pedig új erőre kapott a Harry Potter láz, így a LEGO játékokat is újrakeverik. A Star Trek idén ünnepli 50. születésnapját (akárcsak Adam Sandler) így mindketten 12 évvel fiatalabbak, mint Jackie Chan, akit munkásságáért tiszteletbeli Oscar-díjjal tüntetnek ki.


Vélemény, hozzászólás?