Gran Turismo Sport – lesz zárt béta, folyton változó tartalommal


Hamarosan lehetőséget kapunk arra, hogy megjelenés előtt nézzük meg, mit kínál a Gran Turismo sorozat első PS4-es része.

Furcsa belegondolni, hogy ugyan a PlayStation 4 már négy éves lesz idén, egy árva Gran Turismo játék sem jött rá még. A legfrissebb rész a Gran Turismo 6, ami pont a generációváltás előtt nem sokkal érkezett, de a Polyphony lassan dolgozik, valószínűleg egyszerűbb volt a nulláról új játékot kezdeni.

Várhatóan még a nyár előtt megjelenik a Gran Turismo Sport, de hogy minden a helyén legyen, a csapat a játékosok segítségét kéri. A következő hetekben indul a zárt béta, melynek során online, mások ellen lehet majd játszani. A résztvevők kipróbálhatnak többféle autót és pályát, az egyelőre nem ismert hosszúságú tesztidőszak alatt mindig más és más lesz elérhető. A fejlesztők nagyon óvatosak: március 17-én még csak néhány, az Egyesült Államok PlayStation Store-jába regisztrált felhasználónak adnak lehetőséget csatlakozni, és nem 24 órában, hanem megadott időpontokban engednek játszani. A második fázisban már kiszélesítik a résztvevők körét, érdemes mihamarabb jelentkezni


Vélemény, hozzászólás?