Ha kimaradt eddig a Don't Starve, most már mindenképp így szerezd be


A Klei Entertainment egy impozáns csomagot állított össze a Don’t Starve Mega Pack csomag képében, amely tartalmazza többek között a multis Together kiadást is.

Mielőtt 2017 májusában bemutatkozik a Klei Entertainment következő játéka, az Oxygen Not Included, még nyugodtan megismerkedhettek a sikert hozó – most már lassan – klasszikussal, a Don’t Starve-val.

A következő hónapban már a PS4-es játékosoknak is lehetősége lesz a haverokkal szakállt növeszteni és éhen halni, ugyanis jön a Don’t Starve Together erre a platformra szánt verziója, de nem csupán az. A stúdió nem szeretné, ha a Sony masináját birtokló felhasználók bármiből is kimaradnának, ezért a Togetherrel egy időben megjelenik PlayStation 4-re a Don’t Starve Mega Pack nevezetű kollekció is, amely a következőket foglalja magába: 

– Don’t Starve Together: Console Edition
– Don’t Starve: Console Edition
– Don’t Starve: Shipwrecked
– Don’t Starve: Reign of Giants
– Don’t Starve: Console Edition: Shipwrecked téma
– Don’t Starve: Console Edition: Autumn téma

A Don’t Starve Mega Pack 60 százalékkal olcsóbb lesz azok számára, akiknek már megvan az alapjáték, így körülbelül 3000 forintért szerezhetik be a csomagot, míg a többieknek hozzávetőlegesen 7500 forintba fog kerülni. A megjelenés napja szeptember 13.


Vélemény, hozzászólás?