Hamarosan ingyenes hétvégét tart az Overwatch


Az Activision Blizzard legutóbbi pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy az Overwatch immár több mint 20 milliós felhasználói bázissal rendelkezik, ám lehetséges, hogy a készítők aggódnak egy kicsit a hirtelen jött FPS-dömping miatt (Battlefield 1, Titanfall 2, Call of Duty: Infinite Warfare). Mi más magyarázná az újabb ingyenes próbahétvége érkezését?

Merthogy november 18. és 21. között bárki beszállhat egy kis online lövöldözésre mindhárom megjelenési platformon (PC, PS4, Xbox One). Magától értetődő módon mind a 22 hős (az egyelőre még csak a PTR-en elérhető Sombra sajnos még nincs köztük) és 13 térkép elérhető a próbahétvégén, és számos játékmód közül lehet válogatni, így a Quick Play és a Custom Game opció, valamint a legutóbbi Weekly Brawl is a játékosok rendelkezésére áll, hogy eldöntsék szeretnének-e tovább maradni az Overwatch virtuális csataterein. A rendelkezésre álló idő során lehetséges a szintlépés, valamint Loot Boxokat és számos egyéb kosztümöt kinyithatnak a próbálkozók.

Utóbbi azért fontos. mert ha úgy dönt valaki, hogy megvásárolja az Overwatch-ot, akkor minden a hétvégén elért eredményét megtarthatja, feltéve, ha ugyanazt a Battle.net, Xbox Live vagy PlayStation fiókot használja hozzá. Minden további részletet itt találtok a próbahétvégével kapcsolatban.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?