Hamarosan jön a Night Trap 25. évfordulós kiadása


A megkérdőjelezhető kultikus státusszal bíró Night Trap a 25. évforduló alkalmából ráncfelvarráson esett át, és hamarosan megjelenik PlayStation 4 és Xbox One konzolokon. A felújított változatért a Screaming Villains fejlesztői a felelősek, akik szerint a játék még a tavasz folyamán megjelenik, a Sony konzoljaira dobozos változatban is.

A Night Trap eredeti változatának fejlesztői még három éve indítottak egy Kickstarter kampányt a játék HD változatáért, de a 330 000 dolláros célnak alig 12 százalékát sikerült összeszedniük. Ez persze nem akadályozta meg az 1992-es játékot abban, hogy megtalálja az útját az azóta felnőtt rajongóihoz.

A játék során egy paranormális ügyekre szakosodott nyomozóügynök bőrébe bújva kell egy kertvárosi családi házban a végére járnunk néhány tinédzser lány rejtélyes eltűnésének. Hamarosan kiderül, hogy vámpírokkal állunk szemben, akiket csak jól időzített csapdákkal tehetünk hűvösre.

A Night Trap annak idején – fogalmazzunk úgy – vegyes fogadtatásban részesült, de néhány ‘Minden idők legrosszabb játékai’ listán is találkozhatunk vele, így a felújított változat inkább a rajongóknak és egy kiadós röhögésre vágyóknak szól. A fülbemászó főcímzenét a Screaming Games oldaláról tölthetjük le, ha ehhez van gusztusunk.


Vélemény, hozzászólás?