Hamarosan megismerjük az Alan Wake és a Quantum Break fejlesztőinek új játékát


A Remedy egy rövid videóval jelentette be, hogy nemsokára érkezik új játékának első előzetese.

Persze nagyon szorítunk egy Alan Wake 2-ért (én egy új Death Rally-ért is, ez most mindegy), de igazából bármi megteszi, a lényeg, hogy a Remedy keze legyen benne. És ne legyen kegyetlenül bugos annak a valaminek a PC-s változata, az sem volna rossz.

Az alábbi videóban Sam Lake kreatív vezetőt láthatjuk többször beköszönni, majd megjelenik a felirat, hogy az új játék trailere hamarosan jön. Ő adta az arcát az eredeti Max Payne-nek, de a sorozat jogaival a Rockstar rendelkezik, úgyhogy ezen az úton talán kár is elindulni. Talán a végén hallható dallam utalhat valamire, de nekem most nem ugrik be semmi, hallgassátok meg, hátha ti ügyesebbek vagytok.

Ha tényleg jelent valamit, azt majd a Reddit közössége úgyis kitalálja. 

Várható, hogy a következő játékban lesz kooperatív többjátékos mód, de nem hagyják el a védjegyüknek számító komoly történetmesélést sem. Hamarosan meglátjuk – a következő két nagy esemény, a PlayStation Experience és a The Game Awards december első hetében lesz, de tekintve, hogy a csapat milyen régóta ápol jó viszont a Microsofttal, valószínűleg utóbbit választják a bejelentéshez – már ha tényleg egy eseményen akarják először megmutatni új projektjüket.


Vélemény, hozzászólás?