Hamarosan megtudjuk, hogy min dolgozik a Remedy


Sűrű időbeosztása lehet a Remedy fejlesztőinek, hiszen a saját Northlight motorjuk többjátékos címek megalkotására való felkészítése mellett az Ázsiában hihetetlen népszerűségnek örvendő online shooter, a CrossFire folytatásának kampányán, valamint két AAA kategóriás címen is szorgoskodnak. Utóbbi projektről nem tudunk semmit, csak annyi bizonyos, hogy egyik sem egy újabb Alan Wake-játék, bár a Microsoft szerint csak a Remedyn múlik, hogy mikor vágnak bele a megcsömörlött író rémálmainak újbóli életre keltésébe.

Akárhogy is, de hamarosan megtudjuk, hogy min dolgozik a finn székhelyű csapat egyik szárnya, hiszen Sam Lake, a Remedy kreatív igazgatója egy rövid videóban bejelentette: hamarosan egy új traileren leplezik le, hogy mi készül náluk a legnagyobb titokban. Hogy pontosan mikor láthatjuk majd az előzetest, az nem derült még ki, de a december 1-én esedékes The Game Awards 2016, vagy a pár nappal később megrendezésre kerülő PlayStation Experience egyaránt alkalmas lehet ennek bemutatására.

Izgatottan várjuk, hogy a korábban olyan zseniális játékokat, mint a Max Payne 1-2-t jegyző stúdió mivel rukkol elő, mert az időmanipulálására kihegyezett akciójátékkal, a Quantum Breakkel csalódást okozott a csapat.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?