Három ütős PlayStation 4 gépcsomag jön novemberben


Ha karácsonyra PlayStation 4-et akartok venni, mindenképp várjátok meg a novembert, ugyanis három vadonatúj csomaggal készül a Sony, melyek mindegyike 3-3 játékot tartalmaz.

Két hónap múlva már túl is leszünk a karácsonyon, addig viszont jön az idegeskedés, a költekezés, meg persze a romantikus hangulat, amikor dermesztő hidegben szürcsöljük a forró csokit vagy forralt bort. Nincs is jobb, mint ezután bevackolni a konzol elé pokrócban.

Mindenki készül az ünnepekre, a Sony is, ráadásul már az új, vékonyított PlayStation 4-gyel. A három, novembertől (még nem tudni pontosan, mikortól) elérhető csomag mindegyike egy-egy 1 TB-os gépet rejt, és három exkluzív játék jár hozzájuk. Az egyikhez az Uncharted 4, a Driveclub és a The Last of Us, a másodikhoz a Naughty Dog zombis csodája helyett a Ratchet and Clank remake, a harmadikhoz pedig az UC 4 mellett a Bloodborne Game of the Year Edition és a No Man’s Sky, valamint az egészset megkoronázza egy sztereó fülhallgató. Az első kettő biztosan kapható lesz Magyarországon (erről árulkodik a dobozra írt magyar szöveg is), viszont a harmadikat még nem tudni, csak reménykedhetünk.

Melyik a legszimpatikusabb?


Vélemény, hozzászólás?