Hellblade: Senua's Sacrifice – idén már biztosan megjelenik


Bár 2016 végén kicsit megijedtünk, hogy gondok vannak a Hellblade: Senua’s Sacrifice fejlesztésével, úgy tűnik, hogy a Ninja Theory ura a helyzetnek és pozitív lesz a végkifejlet.

A Hellblade: Senua’s Sacrifice-t még 2014-ben jelentették be és úgy volt, hogy 2016-ban megjelenik, azonban a fejlesztőcsapat több problémával is küszködött, ezért elhalasztották a premiert, mivel több időre van szükségük a projekt befejezésére – például megújították a motion capture eljárást is, vagyis jobb színészi játékot kapunk majd a sztoriban. 

Ennek fényében már érthető, hogy miért fogadjuk gyanúsan a Ninja Theory megjelenéssel kapcsolatos nyilatkozatait, viszont most olybá tűnik, hogy jól haladnak a Hellblade: Senua’s Sacrifice munkálataival, ugyanis Twitteren valaki megkérdezte tőlük, hogy 2017-ben számíthatunk-e a játékra, mire egy hatalmas igen és egy nagyon pozitív válasz érkezett:

A “független AAA-játék” – ahogy a Ninja Theory hivatkozik rá – tehát remélhetőleg valamikor 2017-ben jelenhet meg PC-re és PlayStation 4-re. Várjátok?


Vélemény, hozzászólás?