Here They Lie – már nem csak PSVR-ral játszható


A PlayStation VR-ra szánt, szürreálisan félelmetes horrorjátékhoz nincs szükség többé a virtuális valóságra, a Here They Lie már anélkül is könnyen ránk hozhatja a frászt.

A The Tangentlemen hátborzongató horrorja, a Here They Lie a PlayStation VR egyik nyitócíme volt és biztosan sokaknak okozott álmatlan éjszakákat. Mostantól már azok is hozzájuk csatlakozhatnak, akik eddig a virtuális valóság miatt hanyagolták a parás címet.

A PlayStation Blogon jelentette be a játék egyik kreatív rendezője, Cory Davis, hogy a Here They Lie nem VR-exkluzív többé, a legújabb update-nek köszönhetően ugyanis PlayStation 4 és PlayStation 4 Pro támogatást kapott, így már csak a Sony jelenlegi generációs masinája szükséges hozzá, valamint az átlagosnál erősebb idegrendszer. A PS4 Pro patch olyan újdonságokat ad hozzá az alapjátékhoz, mint a 4K és a HDR, továbbá egy “magas minőségű render-módot” is elérhetővé tesz a PS VR-hoz, amely olyan extrákkal varázsolja szebbé azt, mint a jobb árnyékok, az utófeldolgozási effektek és az ambient occlusion. A további újdonságok között tartjuk számon a fejezetválasztót és a feliratozást is. 

Aki már beszerezte magának a szürreális világba, elképzelhetetlen szörnyűségek közé kalauzoló pszichológiai horrort, azok megkapják a Standard verziót automatikusan egy patch formájában, míg azok, akik a mai dátumot követően szeretnék beszerezni a Here They Lie-t mindkettő változatot bezsebelik a vásárlással. A fejlesztők szerint a játékosok zökkenőmentesen tudnak váltani közöttük. 


Vélemény, hozzászólás?