Hirtelen elindult az Overwatch második kompetitív szezonja


A tervezettnél korábban futott be az Overwatch második szezonját élesítő frissítés, de a PlayStation 4-es játékosoknak még picit várniuk kell.

Az Overwatch második kompetitív szezonja eredetileg szeptember 6-ra lett betervezve, de úgy tűnik, hogy Jeff Kaplan különösen boldogan kelt ki az ágyból ma reggel, és élesítette a frissítést. PC-n és Xbox One-on már lehet is élvezni az összes új tartalmat.

A második szezonban bejött az új Skill Rating rendszer, ami már 1-5000-ig értékeli a játékosokat és bronz, ezüst, arany, platina, gyémánt, master és grand master rangokba sorolja a versengőket. Eltörölték a Sudden Deathet, mindenhol beélesítették a Time Bank rendszert és bekerült az új térkép, Eichenwalde is.

Ez mind szép és jó, de a PlayStation 4 játékosok értetlenkedve állnak, lévén ők még nem kapták meg a frissítést. Ez részben azért van mert a PlayStation Network komoly gondokkal küszködik. Jelenleg rengetegen jelzik, hogy képtelenek az online funkciók használatára.

Hogy ők mikor élvezhetik majd a második szezont, azt még nem tudni, de a többiek már pöröghetnek PC-n és Xbox One-on. A frissítés teljes leírását itt találjátok.


Vélemény, hozzászólás?