Hitman – 2017 elején jön a lemezes változat


A Hitman eddig csupán digitálisan, vagy letöltőkódként kerülhetett a tulajdonunkba, de az első évad végéhez közelítve kiderült az is, mikor kerülnek az eddigi tartalmak egy lemezre.

A Hitman készítői valóban egy elég érdekes koncepciót választottak, ami az időzített feladatokkal talán tényleg túlmutat az epizodikus játékok formuláján. Ennek ellenére az első évad lezárásakor érkezik majd egy lemezes kiadás, aminek a megjelenési dátumát is kitűzte a Square Enix.

A boltokban egyébként eddig csak a gyűjtői kiadás volt kapható, amiben érthető okokból csupán egy letöltőkód kapott helyet, de mindez január 31-én megváltozik, amikor is a polcokra kerül az összes addig kiadott epizód. Kérdés persze, hogy az Elusive targetek ismét felbukkannak-e majd, hogy Hitman a dobozos kiadásának vásárlói is esélyt kapjanak a kiiktatásukra. Ez a megjelenés gyakorlatilag garantálja a későbbi évadok csúsztatott bolti megjelenését is.

Bónusz tartalomként egyébként három küldetéscsomag mellett a játék zenéjét, egy, a Hitman készítéséről szóló dokumentumfilmet, a korábban csak az előrendelőknek járó Requiem Blood Money DLC-t, az összes Contract küldetést és PS4-en a Sarajevo Six missziókat kapjuk.

Ti már beszereztétek digitálisan, vagy kivárjátok a bolti megjelenést?


Vélemény, hozzászólás?