Hivatalosan is bejentették a Duke Nukem 3D World Tour Editiont


Nemrégiben már megmutattunk pár képet a Duke Nukem 3D idő előtt kiszivárgó felújításáról/újragondolásáról, ám most, az idei PAX Westen hivatalosan is bejelentették a játékot, így egy másfél perces videót, valamint számos új információt is meg tudunk osztani veletek.

Az ünnepi kiadásának a teljes eredeti (ám természetesen megszépített) játék épp úgy részét képezi majd, mint egy vadonatúj, nyolc pályás ötödik epizód, amit a játék eredeti pályatervezői, Allen Blum III és Richard „Levelord” Gray álmodtak meg.

Az új kiadás új szinkronnal érkezik, ám szerencsére nem kell Jon St. John karcos hangjától búcsút intenünk: a már jól ismert sorokhoz Duke megformálójával vettek fel újakat. A játék eredeti soundtrackjét is újrahangszerelték a jubileumi változathoz, sőt: az ötödik epizódhoz Lee Jackson, a klasszikus zeneszerzője új dalokat is komponált.

A képek és a videó alapján jól látszik, hogy a felbontás növekedése mellett a fényeffektek is komoly fejlődésen mentek át, ahogy az is, hogy az ötödik epizód a játék címének megfelelően világ körüli, belekben tocsogó turnéra küldi kedvenc hidrogénszőke gőzkéményünket.

A Duken Nukem 3D 20th Anniversary Edition World Toue október 11-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra, és PlayStation4-re.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?