Hoppá! Kipróbálható az Outlast 2!


Sokan szomorúan vették tudomásul, hogy a Red Barrels gárdája nem készült el idén az egyik legfélelmetesebb túlélőhorror, az Outlast folytatásával, ám a műfaj szabályaihoz hűen a fejlesztők készültek egy kis borzongató meglepetéssel a rajongók számára egy játszható demó formájában.

A Red Barrels nem kerített nagy feneket a dolognak, csak a Facebook oldalán helyezett el egy trükkös üzenetet, mely sorainak első betűit összeolvasva kiderül, hogy októberben érkezik a demó. Azaz már meg is érkezett, igaz még csak PS4 konzolokra tölthető le az 5.1 GB-os csomag, az Xbox Store-ban és a Steamen egyelőre még nem érhető el a próbaverzió, de érdemes fél szemmel figyelni ezeket a platformokat is.

Íme, a trükkös üzenet, tessék összeolvasni a kezdőbetűket!

Hogy pontosan mit tartalmaz a demó, azt még nem tudjuk, de amint lehetőségünk lesz, kipróbáljuk, hogy milyen élményt nyújt az új főszereplővel készülő túlélőhorror, melyben már nem egy elmegyógyintézet falai között bujkálunk a megvadult ápoltak elől, hanem hasonlóan rémisztőnek tűnő kukoricaföldeken kell életben maradnunk.

Az Outlast 2 PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra érkezik valamikor jövő év első negyedében.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?