Horizon: Zero Dawn – ezt próbáld meg, ha lefagy az átvezetők közben a játék


Ha esetleg veletek is előfordult, hogy lefagyott a játék egy átvezető jelenet közben, akkor mindenképp próbáljátok ki a fejlesztők által javasolt megoldást.

Eddig minden jel arra utal, hogy Killzone-sorozattal ismertté vált Guerilla Games legújabb alkotása, a Horizon: Zero Dawn az év egyik legjobb játéka lett. Persze ez nem jelenti azt, hogy tökéletes lenne, hiszen nemrég többen jelezték, hogy el sem sikerült indítani, már az első jelenet közben lefagyott nekik.

Habár végleges megoldás még nincsen, a Guerilla csapata természetesen dolgozik a problémán és amíg nem sikerül megtalálni a hiba okát, addig is javasoltak egy áthidaló megoldást, ami valójában pofon egyszerű: annyit kell tennünk, hogy bekapcsoljuk a konzolt, berakjuk a lemezt, majd nagyjából két órán keresztül úgy hagyjuk.

Ez elsőre marhaságnak tűnhet, de igazából van benne logika, hiszen a PlayStation 4 akkor is másolja a játékot a merevlemezre, amikor az már fut, így könnyen lehet, hogy ebből következik valamilyen bug a játékban. Nyilván ez csak ideiglenes megoldása a problémának, de ha van egy kis időtök, akkor egy próbát megér.

Nektek hogy tetszik a Horizon: Zero Dawn?


Vélemény, hozzászólás?